Завдяки держфінансуванню в кількох школах та училищах Одещини побудують укриття

Уряд виділив додаткові 5 мільярдів гривень на облаштування укриттів у школах та профтехах країни. Це дозволить тисячам дітей безпечно повернутися до очного навчання. Про це  повідомляє Одеська ОДА.

Завдяки державній програмі фінансування, низка шкіл та профтехів Одеської області також зможе побудувати найсучасніші укриття. Зокрема, мова йде про Дачненський ліцей №2, Чорноморський ліцей№3, Біляївський ліцей №3, Ісаєвський професійний аграрний ліцей та Кодимське відділення Північного професійного коледжу.

При розподілі коштів враховувалися безпекові ризики громади, кількість учнів у школах, можливість підвезення та організація позмінного навчання. Це дозволить використовувати виділені кошти більш ефективно і покращити безпекову інфраструктуру освітніх закладів регіону.

Дякуємо президенту України Володимиру Зеленському за ініціативу, Уряду, Міністерству фінансів та Міністерству освіти і науки за увагу до Одеської області та підтримку освітньої сфери в умовах воєнного часу, адже мова йде про безпеку та якісне навчання дітей, – йдеться у повідомленні.

Джерело