Завтра в одеському музеї відбудеться літературно-музичний захід

Одеситів запрошують на черговий літературно-музичний захід “Далі, далі від душного міста” (Л. Українка) в межах проєкту “Недільні зустрічі”, який відбудеться 4 серпня у Одеському літературному музеї о 15:00.

Цього разу тема зустрічі – подорожі. На дворі у нас розпал літа, страшенна спека, часто відсутня електроенергія, продовжується війна з усіма її жахами. І далеко не всі в нашій країні мають можливість подорожувати. Багато людей, в тому числі і поетів, знаходяться зараз на передовій, у самих найгарячіших точках.

Але ми пропонуємо вам трохи помріяти про майбутні подорожі чи згадати ті, що у вас були, які залишили яскравий слід у вашому житті. Ми віримо в те, що кожна подорож – це наш унікальний досвід, який збагачує нашу особистість.

І взагалі наше життя – це теж подорож, іноді дуже тяжка та небезпечна, але у той же час незрівнянно прекрасна та захоплююча. Для вас буде грати на фортепіано піаніст Дмитро Лях, виконає свої пісні наш улюблений бард Ангелина Кузнецова.

А одеські поети та прозаїки: Костянтин Ільницкий, Олександр Хінт, Анна Стремінська, Інна Саврасова, Ганна Міхалевська, Галина Маркелова, Ігор Божко, Владислав Китик, Людмила Шарга, Інна Квасівка, Анна Маліцька, Євгенія Красноярова прочитають для вас свої твори.

ДЕ: вул. Ланжеронівська, 2.
КОЛИ: 4 серпня о 15:00.
ВХІД ВІЛЬНИЙ.
Подробиці за номером +38 (048) 722-33-70.

Джерело