ЗМІ про візит посолки США в Україні Бріджит Брінк до Одеси

Про це вчора  повідомили в телеграм-каналі посольства США в Україні. На відео, яке опублікувало посольство, представниця США виходить з потяга на залізничному вокзалі в Одесі.

“Чудово повернутися до Одеси, перлини Чорного моря — міста, в якому багата культурна спадщина поєднується з силою та рішучістю його мешканців”, — зазначено у дописі.

В Одесі посолка США зустрілась з керівництвом Державної прикордонної служби та Одеського регіонального управління Морської охорони.

“Моєю першою зупинкою в Одесі була зустріч з генералом Дейнеко та адміралом Костуром з Одеського регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України. Майже 1850 суден пройшли через Чорноморський коридор, перемістивши 52 млн тонн вантажів, щоб нагодувати світ та підтримати економіку України”, — повідомили в телеграм-каналі посольства США.

До Одеси прибула посолка США в Україні Бріджит Брінк

Джерело

Крім того, Бріджит Брінк взяла участь у міжнародному форумі з безпекових питань Black Sea Security Forum. Вона зазначила, що Росія загрожує не лише Україні, а й іншим странам Чорноморського басейну.

Росія – це серйозна загроза не лише Україні, але також і для Молдови, Румунії, Туреччини та Болгарії. Якби Росія мала успіх в Україні, то ці країни стикнулися б з імперіалістичним та руйнівним сусідом з історією дестабілізації демократії, – зазначила посол США Бріджет Брінк на відкритті Black Sea Security Forum.

Джерело