Мар’яна Савка презентує в Одесі поетичну збірку

У середу, 19 червня, до Одеси завітає із презентацією нової поетичної книги головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар’яна Савка. До книги «Навіки ніжні» увійшли 77 віршів, написаних у період з серпня 2021 до серпня 2023. І за цими продатованими віршами можна відчитувати події цього божевільного часу.

 Це ніби цільний шмат життя — почуттів, передчуттів, болю, ненависті, розпачу, витривалості, терпіння, чекання, боротьби, любові, сили і ніжності. Так, ніжності, без якої неможливо вистояти, витерпіти. Ніжності, яка свідчить про цінність життя. Чуттєві поезії Мар’яни Савки, а також важливі розмови про любов, віру та силу боротися далі, чекатимуть на вас 19 червня о 17:00. Модеруватиме розмову Зоя Казанжи.

Місце зустрічі: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Грушевського (вул. Троїцька, 49/51). Вхід вільний.
Книга «Навіки ніжні»: https://starylev.com.ua/knyga-naviky-nizni

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, волонтерка, актриса, перформерка, художниця. Авторка понад 20-ти книжок для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі».

Джерело