На Одещині студентці третього курсу надали підряд майже на 1,25 млн грн

1 серпня 2024 року управління освіти Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області уклало дві угоди з ремонту в яслах-садках громади на суму майже 1,25 мільйона бюджетних гривень. Підрядником стала 20-річна студентка третього курсу педагогічного університету Аміна Замфірова, яка зареєструвалася як підприємиця менше ніж місяць тому.

Фото: Антикорупційний вимір

Контракти стосуються підготовки до опалювального сезону та ремонту санвузла в яслах-садку “Джерельце” в селі Кам’янка, а також ремонту підвалу під укриття в закладі “Золотий ключик” у селі Саф’яни. Чиновники обрали підрядника без використання електронної системи, підписавши обидва договори з ФОП Аміною Костянтинівною Замфіровою.

Варто зазначити, що як фізична особа-підприємиця Аміна Замфірова зареєструвалася лише 24 дні тому. Попри відсутність досвіду в проведенні ремонтів укриттів чи систем опалення, вона отримала ці підряди загальною сумою майже 1,25 мільйона гривень.

Фото: Антикорупційний вимір

Цікаво, що у травні 2024 року Аміна Замфірова виступала на конференції Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, представляючи свою наукову роботу як студентка третього курсу спеціальності “політологія”.

Фото: Антикорупційний вимір

Джерело