В Одеській області запрацювала нова поліцейська станція

Її відкрили вчора, 4 жовтня, у селі Липецьке Подільської міської територіальної громади. Це вже шоста поліцейська станція, яка розпочала свою роботу на території Подільського району.  Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

на одещині розпочала роботу ще одна поліцейська станція

Розпочався захід хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих захисників та захисниць України. Після цього керівництво поліції Одещини та місцевої влади представили громадянам «шерифа» – капітана поліції Олександра Ілляшенка. Він добре знайомий селянам, оскільки вже 14 років працює на цій території дільничним, допомагає населенню та дбає про його безпеку.

До адміністративної дільниці, яку обслуговуватиме поліцейський, входитимуть села Липецьке і Казбеки з населенням понад три тисячі жителів. Відкриття станції відбулось в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», який передбачає, що кожна громада матиме правоохоронця, який не тільки там працюватиме, але й житиме.

На Одещині розпочала роботу ще одна поліцейська станція

«Ми продовжуємо реалізовувати на території Одещини безпекові проєкти, які покликані посилити захист людей та надати їм впевненість в безпеці й допомозі з боку правоохоронних органів. Сьогодні в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» ми відкриваємо  поліцейську станцію в Подільській міській територіальній громаді, де жителі зможуть у комфортних умовах отримувати якісні поліцейські послуги.  Хочу подякувати також місцевій владі за співпрацю та свій внесок у втілення цього  проєкту», – звернувся до присутніх заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

На Одещині розпочала роботу ще одна поліцейська станція

До відома громадян: поліцейська станція знаходиться за адресою: Подільський район, село Липецьке, вул. Центральна, 67-б. Зв’язатися з поліцейським офіцером громади можна за робочим номером телефону (099) 559 37 02.