Відомий футболіст Андрій Шевченко відвідав дітей в одеській лікарні

Під час своєї робочої поїздки до Одеси зірковий спортсмен приділив окрему увагу візиту до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, щоб підтримати дітей, які проходять лікування. Серед маленьких пацієнтів були і юні футболісти. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Возможно, это изображение 3 человека, ребенок, люди играют в футбол, люди играют в футбол и больница

13-річний хлопець, який вже сім років займається футболом і є призером міжрайонних змагань. Хронічна хвороба, на яку страждає юний спортсмен, не заважає йому вигравати призові місця серед інших підлітків.

Возможно, это изображение 3 человека, телефон и текст

Також був 17-річний юнак, який займається футболом протягом дев’яти років. Грав за місцевий клуб «Портовик», допоки команда не розпалась з початку повномасштабного вторгнення. Та бажання займатись улюбленим видом спорту лишилось, тому хлопець продовжує грати тепер вже за факультет Міжнародного гуманітарного університету.

Возможно, это изображение 3 человека, ребенок, люди играют в футбол, люди играют в футбол и текст

Встигли і особисто привітати 15-річного хлопчика з днем народження – наразі він перебуває у відділенні внаслідок важкої відкритої черепно-мозкової травми.

Возможно, это изображение 4 человека, люди играют в футбол, люди играют в футбол и текст

«Підтримка дітей у їхній боротьбі за здоров’я та одужання має надзвичайне значення. Турбота, такі маленькі зустрічі, що дарують їм радість, насправді надають чималих сил рухатися вперед. Майбутнє України залежить від здоров’я та щастя наших дітей. Кожна зустріч з ними для мене є надзвичайно емоційною, а їхні історії назавжди залишаються в моєму серці», – поділився своїми враженнями Андрій Шевченко.