Одесит перерахує 50 тисяч ЗСУ за бійку з працівником прокуратури

Одесит наніс численні травми заступнику прокурора через зауваження щодо порушень ПДР на дорозі. Про це стало відомо з вироку Приморського районного суду, повідомляє Українська Служба Інформації.

Подія сталась у травні 2022 року у центрі Одеси. Під’їжджаючи до перехрестя Грецької та Пушкінської, одесит Володимир Димитров знехтував правилами дорожнього руху. Він обігнав автомобіль, рухаючись з правого ряду проїжджої частини вулиці.

Заступник прокурора Олексій Химченко зробив водієві зауваження, але той розпочав спочатку словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Одесит наніс працівнику прокуратури не менше трьох ударів кулаками у голову та обличчя, через що Олексій Химченко упав на асфальт. Після цього Володимир умисно вдарив коліном Олексія в обличчя та кулаком в голову. Медики діагностували Олексію Химченку тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Суд вирішив встановити одеситу іспитовий строк у два роки замість трьох років позбавлення волі.Також чоловік має перерахувати 50 тисяч гривень на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.