На Одещині побільшало порушень комендантської години

Про це говорили голова Подільської РДА та начальник поліції району На Одещині побільшало порушень комендантської години, повідомила пресслужба Подільської райдержадміністрації Одеської області.

Зазначається, що 14 червня керівник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко з цього приводу провів робочу зустріч з начальником Подільського районного управління поліції Віталієм Мельниченком.

«Почастішали випадки, коли жителі району порушують комендантську годину. Обмеження воєнного часу в районі продовжують діяти. Нагадуємо жителям, що комендантська година в Одеській області діє з 00:00 до 05:00. Усі мають її дотримуватися, це питання безпеки. Перебуваючи на вулиці в цей період, громадяни  додають роботи правоохоронцям, адже вони мають перевірити кожну людину і з’ясувати причину порушення. Війна триває. Якщо хтось раптом став менше це відчувати, то тільки завдяки важкій роботі Сил оборони України. Наш обов’язок – максимально їм допомогти. Зокрема й суворо дотримуючись вимог безпеки», – мовиться у зверненні голови РДА Михайла Лазаренко. Т

Також говорили про реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території району, який повинен підтримувати постійний зв’язок з мешканцями, забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Варто зазначити, що напередодні в кабінеті глави району відбулося підписання меморандуму про муніципальне співробітництво громад, який уклали Балтська, Подільська, Куяльницька, Любашівська, Кодимська, Окнянська територіальні громади.