В ОК «Південь» розповіли про втрати Кринок на Херсонщині

Наталя Гуменюк, керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, розповіла, що протягом минулої доби ЗС РФ двічі намагалися атакувати позиції ЗСУ у районі Кринок. Їхні втрати склали 75 осіб.

За її словами, на лівобережжі Херсонщини Сили оборони продовжують утримувати позиції та активно працюють над розширенням плацдарму в районі Кринок.

“Ворог з впертою наполегливістю продовжує штурмові дії. За минулу добу вони спромоглись на два штурми наших позицій. Втім, бронетехніку вони не використовували. Через свої масові мʼясні штурми їм все важче набрати особовий склад на подібні дії”, — зазначила Гуменюк.

За словами Гуменюк, росіяни не зважають на смерті серед особового складу і продовжує наполегливо атакувати українські позиції.

“Ворог зазнає втрат на цьому напрямку. За минулу добу маємо підтвердження про ліквідацію 75 окупантів. Якщо говорити про санітарні втрати окупантів, то їх понад 60 осіб. Саме такі втрати мають окупанти за добу штурмових дій в районі Кринок”, – додала вона.