Одесу відвідав Віце-прем’єр-міністр з відновлення України

В Одесі з офіційним візитом перебуває Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

В рамках програми візиту  Віце-прем’єр-міністр з відновлення України виїхав на проспект Добровольського , де триває розбор конструкцій знищених російським дроном квартир. Також міністерська делегація поспілкувалася з мешканцями цього будинку, які втратили свої квартири.

“Отримали зворотний зв’язок від людей. Наразі вже 12 власників мають підтвердження на компенсацію за знищене майно і незабаром оберуть собі нерухомість та зможуть переїхати у нове житло. Хотів би подякувати міській владі й військово-цивільній адміністрації, що ми швидко пройшли всі процедури”, – сказав Олександр Кубраков.

Своєю чергою в мерії відзначили оперативне реагування  профільного Міністерства на прохання передивитися коефіцієнти виплат за знищене майно, що дозволило в Пересипському районі привести компенсацію до ринкових цін. Також в Віце-прем’єр-міністру доповіли щодо планів муніципалітету з відновлення пошкоджених та щодо знищених ворожими атаками будинків в Одесі.

ОдесаОфіційно