День захисту дітей 2024: які заходи плануються в Одесі

В Одесі до Дня захисту дітей підготовлено низку заходів, які триватимуть протягом дня. Про деякі з них передав кореспондент “Інформеру” з брифінгу.

Усі ці заходи триватимуть протягом дня.

  • Свято в Одеському зоопарку. Захід розпочнеться о 11:00, де 20 різних організацій та партнерів підготували інтерактивні конкурси, розважальну і культурну програми. Іван Ліптуга, директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Одеської міської ради, додав, що нині в зоопарку перебувають і тварин з окупованих зоопарків або які постраждали.
  • Концертна програма на сцені “Мушля“. Свято розпочнеться о 12:00 у парку Шевченка неподалік від стадіону “Чорноморець”. Для дітей підготують батути, ростові ляльки, майстер-класи, солодка вата, смаколики, розважальні програми, концерт за участю дитячих творчих колективів і артистів нашого міста та ще багато-багато сюрпризів.
  • Концерт у Літньому Театрі (Міський сад). З 13:00 відвідувачам покажуть концертну програму “Місто щасливих дітей”. До її створення долучилися учні шкіл і театр духової музики ім. О. Саліка.
  • Концерт у культурному центрі UNION. О 14:00 відбудеться концепт мистецького проєкту “You Next”, в якому братимуть участь діти 21 школи
  • Безоплатні екскурсії в “Музеях цікаво науки”. До Дня захисту дітей заклади підготували безоплатні екскурсії о 11:00, 13:00, 15:00 та 17:00. Дізнатися про нові адреси можна за посиланням. Ще дітям робитимуть фірмовий аквагрим, а на Центральній алеї в Аркадії — пускати величезні мильні бульбашки.

Олена Любиковська, директорка “Музею цікавої науки”, додала, що вони будуть присутні усіх локаціях і розігруватимуть квитки на відвідування, а також наукові шоу.