В Одеській області у поліції відкрили центр з розшуку зниклих безвісти військових

У Національній поліції Одещини було створено координаційний центр з розшуку людей, які зникли безвісти в особливих обставинах, зокрема військовослужбовців, з якими втрачено зв’язок через можливе загибель або потрапляння в полон.

Цей центр об’єднав представників слідчих, оперативних та інших підрозділів поліції Одещини для ефективного вирішення таких справ.

За словами керівниці спеціалізованої групи, центр фокусується на комунікації з родинами зниклих безвісти, збиранні детальної інформації про зниклих, відборі біологічних зразків та проведенні інших слідчих заходів.

Особлива увага приділяється співпраці з іншими поліцейськими управліннями, зокрема з тими, які діють на прифронтових територіях.

Кожного щовівторка з 10:00 до 13:00 години центр проводить особистий прийом громадян у приміщенні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області за адресою: проспект Шевченка, 8 Г, Одеса.

Також консультації доступні за телефонами: 048-779-43-62 та 073-899-00-02 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години.

Цей підхід спрямований на надання підтримки родинам та ефективний розшук людей, які зникли у зв’язку з воєнними подіями.

Джерело