Британські партнери передали карету швидкої допомоги гвардійцям бригади “Кара-Даг”

Автомобіль, обладнаний для надання професійної медичної допомоги захисникам та об’ємний запас медикаментів і лікарських засобів для нацгвардійців бригади “Кара-Даг” передали представники “Всеукраїнської громадської організації “Орхідея” спільно з британськими партнерами Sunflowers for Freedom.

Вручення відбулось на Одещині, за участі офіцерів відповідних служб і начальника Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України. Гвардійці поспілкувалися з іноземними волонтерами, висловили слова щирої подяки і подарували прапори, підписані словами вдячності від бійців.

Начальник відділу медичного забезпечення – начальник медичної служби Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України на псевдо Водограй говорить: “Ми безмежно вдячні за допомогу і підтримку. Медичний транспорт на лінії бойового зіткнення це постійна нагальна потреба.

Окрім того, в цьому вантажі медикаменти, витратні, перев’язувальні матеріали, милиці, інвалідні візки та багато іншого – це те, що забезпечить швидке і якісне надання медичної допомоги гвардійцям, як під час виконання бойових завдань, так і під час лікування та реабілітації. Військовослужбовці бригади “Кара-Даг” щоденно працюють в умовах прямого контакту з ворогом, під постійними обстрілами ворожої артилерії, тому така підтримка надзвичайно важлива”.

Південне оперативно-територіальне об’єднання Національної Гвардії України