Депутати Одеської міськради попередньо погодили відведення ще однієї ділянки

Депутати Одеської міської ради, які є членами постійної земельної комісії, попередньо погодили Одеському національному економічному університету розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,7080 га.

За інформацією Центру публічних розслідувань, це ділянка в районі мікрорайону “Вузівський” за адресою: вул. Олександра Невського, 51-А. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання.

На засіданні голова комісії запевнив, що йдеться не про забудову, а про обслуговування існуючого гуртожитку.

Нагадаємо, КП «Міське капітальне будівництво» на майбутній сесії міськради отримає землю не тільки під школу, спорудження якої обіцяють у мерії, а ще й 95 соток під новий хмарочос.

Відразу три ділянки землі відводить Одеська національна академія харчових технологій на вулиці Канатній, з них дві піде під забудову.

В червні на земельній комісії Одеської міськради вже в третій раз заслухали питання про передачу кількох ділянок землі під харчовою академією.

В квітні на засідання постійної земельної комісії Одеської міськради винесли низку проектів з питань забудови, серед яких – відведення землі під харчовою академією.

Раніше харчова академія вже хотіла оформляти земельну документацію під будівництво житла. Це питання виносилося на засідання земельної комісії напередодні сесії Одеської міськради в лютому. Однак в останній момент було прийнято рішення не вносити це питання до порядку денного сесії.