До Дня Повітряних Сил в Одесі відкрилася виставка “Янголи Чорного моря”

В Літньому театрі можна побачити роботи військового фотографа. Виставка відкрилась до Дня Повітряних Сил. Про це повідомили на сторінці Повітряного командування «Південь».

«Янголи Чорного моря» — виставка військового і волонтера Дмитра Муравського, що відкрилась в Літньому театрі Міського саду Одеси. Упродовж тижня відвідувачі зможуть побачити роботи з бойовими літаками Повітряних Сил України, зроблені над акваторією Чорного моря.

В Одесі відкрилась виставка «Янголи Чорного моря» — УСІ Online

В об’єктив фотографа потрапили різні літаки, в тому числі МІГ-29, СУ-25, СУ-27 із бойовим озброєнням на борту. Зйомку проводили з відкритої рампи літака Ан-26, спеціально підготовленого для цього завдання, а також з борту СУ-27УБ. Знімки були зроблені як з гранично низької висоти, де маневрували пілоти при завданні ударів по поверхні землі, так і з висоти в 33 тис. футів (10 км) над землею.

На фотографіях автору вдалося показати унікальні моменти. Літаки зняті в таких ракурсах, які часто не помічають навіть самі льотчики під час польотів. В одній з робіт зображений унікальний момент парного пуску ракет класу повітря-повітря. Через швидкості пострілу його не тільки дуже складно зняти, але і самі стрільби бойовими ракетами трапляються досить рідко, — розповіли у командуванні.

В Одесі відкрилась виставка «Янголи Чорного моря» — УСІ Online