ДСР проводить перевірку щодо побиття поліцейським підозрюваного в Одесі

Поліція затримання

Співробітники ДСР дали відповідь на запит журналістів “СтопКору” у справі про побиття чоловіка поліцейськими в Одеській міськраді.

Про це стало відомо із відповіді ДСР на інформаційний запит “СтопКора”.

Документ дср

“Через деякий час після проведення заходів у засобах масової інформації з’явитись відомості щодо можливої некоректної поведінки одного із співробітників управління. Позиція керівництва Департаменту щодо фактів некоректної та нестримної поведінки підлеглих працівників у спілкуванні з громадянами є дуже рішучою, у жодному разі будь-які порушення службової дисципліни, насамперед грубі, не мають бути виправдані, а навпаки суворо покарані”, – йдеться в повідомленні.

Раніше, 8 червня в мережі з’явився відеозапис, на якому співробітник поліції жорстоко бить людину під час затримання.

Відповідні кадри було оприлюднено на YouTube-каналі “Стоп корупції”.

На відео видно, як поліцейський витягнув чоловіка за руки по підлозі, вдарив його кілька разів ногами живіт, а потім головою об стіну.

Неможливо не помітити, що інші колеги з поліції не звертають уваги на дії свого товариша.

Як повідомляє телеграм-канал Інсайдер ЮА з посиланням на власні джерела, за попередніми даними, потерпілого спіймали на хабарі в розмірі 600 доларів США. Співробітники поліції нібито кілька місяців “вели” справу начальника управління, головного інспектора та одного з посередників. За версією журналістів, вони вимагали у підприємця 20 тисяч гривень на рік, щоб його незаконні вивіски не демонтувалися.