Екстрена медична допомога в Одесі, якщо не працює 103

Нижче – адреси місць, де у разі екстреної необхідності та відсутності можливості додзвонитися на номер 103 черговий працівник зможе надати медичну допомогу.

Про пункти базувань Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області у місті Одесі розповіли у Центрі.

Ми працюємо над тим, щоб спецлініії 103 завжди були на зв’язку, але якщо ви з якихось причин не зможете додзвонитися, звертайтеся на чергові підстанції. Наголошємо, що звертатися на підстанції особисто можна тільки у разі відсутності зв’язку, неможливості зв’язатися з диспетчером за номером 103 та у разі виникнення ситуації, що загрожує життю! – повідомили у Центрі.

1. Підстанція Екстреної медичної допомоги №1, Одеса, Приморський район, вул. Павла Шклярука, 4-а, на території Одеської лікарні на залізничному транспорті.
2. Підстанція Екстреної медичної допомоги №2, м. Одеса, Малиновський район, вул. Іоанна Генна, 19/1 (район Застави).
3. Підстанція Екстреної медичної допомоги №3 м. Одеса, Суворовський район, вул. Академіка Заболотного, 1-а.
4. Підстанція Екстреної медичної допомоги №4, м. Одеса, Малиновський район, вул. Генерала Петрова, 25.
5. Підстанція Екстреної медичної допомоги №5, м. Одеса, Київський район, вул. Вавілова 60-а, (територія Одеського обласного дитячого шкірно-венерологічного диспансеру).
6. Підстанція Екстреної медичної допомоги №6, м. Одеса, Суворовський район, вул. Отамана Головатого, 32.
7. Підстанція Екстреної медичної допомоги №7, Одеська міська станція швидкої допомоги, м. Одеса, Приморський район, Валіховський провулок, 10.

Також ви можете звертатися до чергових відділень одеських міських клінічних лікарень, повідомляють медики.

Джерело