Киянин планує добігти з Києва до Одеси за 9 днів

Житель України кинув собі виклик – дістатися до Одеси з Києва нелегким способом. Чоловік планує пробігти усі 500 кілометрів, – передає 24 канал.

Киянин Андрій має на меті потрапити в Одесу, влаштувавши забіг ледь не через усю Україну з півночі на південь. Чоловік хоче стати прикладом сили та витривалості, діставшись до наміченої кінцевої точки без транспорту та допінгу.

Забіг з Києва до Одеси

Як відомо, зі столиці України до Одеси відстань чимала – близько 500 кілометрів. А згідно з Google-картою, найкоротший маршрут  становить 481 кілометрПішки б довелося йти 97 годин без відпочинку. Бігун планує подолати майже 500 кілометрів за 9 днів!

Маршрту з Києва до Одеси

Забіг стартував 4 квітня о 6 годині ранку. І уже за перший день спортсмен пробіг майже 70 кілометрів, діставшись селища Гребінки.

Під час незвичайного марафону Андрій зупиняється поїсти у придорожніх кафе та ресторанах, а ночувати старається у готелях. Проте уже був випадок, коли довелося спати просто неба на кариматі, позаяк до наступного готелю було 83 кілометри, які не вдалося пробігти за день. А палатку чоловік свідомо не брав з собою, аби уникнути зайвого навантаження. Крім цього, складнощів додають підйоми, які трапляються на шляху і несприятлива погода.

Уболіваємо за Андрія разом!