Команда Суспільного з Одеси ініціювала випуск радіожурналу «Після фронту»

Вісім обласних редакцій «Українського радіо» створили перший випуск радіожурналу «Після фронту».  Він доступний слухачам з Одеси, Львова, Черкас, Кропивницького, Вінниці, Чернігова, Херсона та Харкова, повідомила пресслужба Суспільного. Це історії ветеранів та ветеранок із різних куточків України у різних форматах.

Саме команда Суспільного з Одеси ініціювала цей проєкт. Щомісяця радійники розповідатимуть про учасників та учасниць бойових дій, котрі повернулися зі Сходу України і взялися реалізовувати власні ідеї та ініціативи у рідних містах та селах. 

Протягом пів години ефіру слухач мандрує кількома областями і знайомиться з ветеранами, які після повернення додому знайшли себе у певній справі. Автори проєкту створили рубрики відповідно до заняття бійців чи бійчинь, об’єднавши їх в один  підрозділ. Герої займаються схожими справами у різних галузях: «Підприємницький батальйон», «Освітній батальйон», «Аграрний батальйон» тощо. 

Програма розрахована не лише на ветеранську аудиторію. Ці історії можуть бути корисними для кожного, хто шукає себе. 

Радіожурнал «Після фронту» виходитиме упродовж року. Нові випуски з’являтимуться наприкінці кожного місяця. В ефірі “Українського радіо Одеса” — в останню неділю місяця о 17:10.

Джерело – Ізбірком.