Медперсонал Одеської обласної дитячої лікарні потерпає від невчасної виплати зарплати

Медперсонал обласної дитячої клінічної лікарні, що на вулиці Воробйова у м. Одеса, нарікає на невчасні виплати мізерних зарплат, і не у повному обсязі. Постійні запізнення із заробітними платами тут супроводжувалися упродовж 2021 року.

Виплата авансу у першому місяці нового 2022 року не додала оптимізму медичним працівникам провідного закладу охорони здоров’я Одеської області. У лікарів та медсестр складається враження, що хтось прокручує їх грошима і на цьому наживається.

Медперсонал Одеської обласної дитячої лікарні нарікає на невчасні зарплати

З такими невтішними сумнівами представники лікарні звернулися до інформагенції «Пульс Одещини», попросивши звернути увагу на цю проблему департамент охорони облдержадміністрації.

Тим часом колектив лікарні нагадує, що їх  заклад найбільшою і укомплектованою лікарнею, яка як приймає дітей Одеси та області. До складу лікарні входить стаціонар на кілька сотень ліжок, а також поліклініка, відвідуваність якої близько 250 візитів на день.

Медперсонал Одеської обласної дитячої лікарні нарікає на невчасні зарплати

Тут є багато клінічних відділень, серед яких відділення новонароджених та недоношених новонароджених дітей, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, реанімація. Є кабінет функціональної діагностики, рентгенологічне відділення, кабінет УЗ-діагностики, лабораторні відділення, ендоскопічний кабінет.

Нині в лікарні сутужно з кадрами. Зокрема, молодший медичний персонал не тримається обласної лікарні, бо мізерні 6 тис грн для медичних сестер, які невчасно платять – це вкрай погана оцінка їх праці.