Мешканця Одещини судитимуть за згвалтування школярки

Мешканець Одеської області запросив школярку до себе додому, щоб та допомогла йому налаштувати комп’ютерне обладнання, а потім зґвалтував. Про це розповіли в поліції Одеської області.

Про зґвалтування у вересні минулого року в поліцію повідомила мати дитини. Поліцейські встановили, що раніше судимий за майнові злочини 24-річний чоловік через соціальні мережі запросив дівчинку на прогулянку. Під час зустрічі він попросив допомогти йому налаштувати вдома комп’ютерне обладнання. Не підозрюючи підступу, дівчина погодилася і пішла з односельцем до його будинку, де він її зґвалтував.

Слідчі зібрали достатньо доказів, долучили до матеріалів справи висновки низки судових експертиз та під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України – у зґвалтуванні неповнолітньої особи, – йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно гвалтівника скеровано до суду – йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Нині злочинець перебуває під вартою.

Джерело