Минулих вихідних на Одещині сталося 5 ДТП з потерпілими

Патрульні поліцейські Одеської області опублікували короткий звіт про свою роботу за суботу та неділю. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці «Патрульна поліція Одеської області».

У повідомленні правоохоронців сказано:

До вашої уваги короткий звіт роботи патрульних поліцейських за вихідні:

відпрацювали 1268 викликів, які надійшли на гарячу лінію 102;

виявили та перевірили 39 підозрілих осіб;

до відділку поліції доставили 25 порушників комендантської години;

виявили та оформили 35 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

виявили 2 факти незаконного обігу наркотичних речовин;

трапилось 5 ДТП з потерпілими.

В суботу вранці на вулиці Чорноморського козацтва трапилось зіткнення автомобіля Subaru з автівкою АЗЛК, яка була припаркована. Від удару авто АЗЛК відкинуло за межі проїзної частини на трамвайні колії. До лікарні доставили водія АЗЛК.

В суботу вдень на перехресті вулиці Чорноморського козацтва та провулку Газовий трапився наїзд автомобіля Mitsubishi на велосипедиста, який рухався головною дорогою. Веловодія доставили до медичного закладу.

Ввечері в суботу на перехресті проспекту Адміральський та вулиці Краснова трапилось зіткнення автомобілів Mercedes, Smart та Suzuki. Водія авто Smart та неповнолітню пасажирку автівки Suzuki шпиталізували.

Ввечері в суботу на Тираспольському шосе водій вантажівки Volvo скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм жінка померла на місці.

В неділю вранці на вулиці Чорноморського козацтва трапилось зіткнення між автівками Mazda та BMW. Після чого авто BMW відкинуло в стовп, автомобіль Mazda по інерції продовжив рух та скоїв наїзд на АЗС. Водія авто BMW доставили до лікарні.

У всіх випадках ДТП з потерпілими на місці працювали патрульні та слідчі.

Водії, будьте уважні та дотримуйтесь безпечної швидкості руху! Безпечної вам дороги.

Джерело