Міжнародний медичний корпус допоможе облаштувати бомбосховища в лікарнях Одещини

Міжнародні партнери допоможуть облаштувати бомбосховищами медзаклади Одещини. Крім того, обговорюється питання про допомогу недобудованим амбулаторіям області. Про це повідомили у прес-службі Одеської ОВА.

Начальник ОВА Максим Марченко зустрівся з представниками організації Міжнародний медичний корпус: заступником директора з операційної діяльності Стіпе Муслімом та медичним координатором Кашіфом Ісламом.

Міжнародні партнери допоможуть облаштувати бомбосховищами медзаклади  Одещини (фото) — УСІ Online

Представники Медичного корпусу підтвердили, що розпочнуть обладнувати бомбосховища у лікарнях Одеської області відповідно до сучасних норм. До того ж, міжнародна організація допоможе забезпечити автономну роботу артезіанських свердловин і встановити системи фільтрації та очищення води у медзакладах регіону.

Також під час зустрічі говорили про закупку необхідного обладнання та медикаментів для сільських амбулаторій за кошти донорів Корпусу.

Міжнародні партнери допоможуть облаштувати бомбосховищами медзаклади  Одещини (фото) — УСІ Online

Відзначимо, що Міжнародний медичний корпус — це глобальна некомерційна організація, яка надає медичну допомогу у зонах стихійних лих, епідемій та військових конфліктів. Організація діє з 1984 року, зокрема, її учасники надавали допомогу під час землетрусу на Гаїті у 2010 році, епідемії вірусу Ебола у Західній Африці та землетрусу у Непалі у 2015 році.

Джерело.