Молодий прикордонник з Одещини загинув смертю хоробрих на Луганщині

Звільняючи Україну від російських окупантів на Сватівському напрямку Луганської області героїчно загинув 22-річний прикордонник Сергій Шелковников.

Як повідомили у Ізмаїльському прикордонному загоні, Сергій виконував бойове завдання у районі населеного пункту Макіївка – під час бою с окупантами 12 листопада він пав смертю хоробрих.

Сергій Шелковников народився у місті Ізмаїл. Після закінчення Ізмаїльської гімназії №3 поступив до Дунайського центру професійної освіти та набув професії «матрос 2 класу, моторист (машиніст)». Під час навчання в гімназії брав участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Був призваний за контрактом у 2021 році. Військову присягу на вірність Українському народові складав на острові Зміїний. У минулому році звільнював Херсон від рашистів.

Похорони з відданням військових почестей відбулися на Алеї слави міського цвинтаря. Під час проїзду колони з тілом героя місцеві жителі зробили коридор пошани, припустившись на коліна. Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Джерело