На Одещині – новий представник Уповноваженого ВР України з прав людини

Представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини стала ексдепутатка Болградської райради Марія Попова. Про це повідомили в офісі регіонального представництва.

Щоб представити нову команду на Одещині Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець відвідав Одесу.

Представником Уповноваженого в Одеській області є Марія Попова, яка оперативно реагуватиме на усі звернення, що надходитимуть від жителів області, – зазначив він.

На Одещині призначили нового представника омбудсмена — УСІ Online

Звернення громадян наразі приймають в офісі представництва на вулиці Канатній, 83: офіс 103. До команди відділу сприяння роботі представництва на Одещині долучилися Тарас Кошевий та Яна Кузьміна. Вони будуть консультувати та допомагати заявникам.

Зв’язатися з представництвом омбудсмена з прав людини в Одесі можна за номером телефону: 048 722 05 22 та за e-mail адресою: [email protected]. Офіс Омбудсмана України: Гаряча лінія 0800-50-17-20, 044-299-74-08, [email protected].

Ексдепутатка Болградської райради та Одеської облради Марія Попова народилася 4 лютого 1974 року у селі Нові Трояни Болградського району Одеської області. У 2012 році стала головним редактором газети «Обозрение плюс». У 2015 році Попова балотувалася до Одеської міської та обласної ради від партії «Наш край». Марія – член Спілки журналістів України та Асоціації болгар України.

Джерело