На Одещині померла дитина з Маріуполя

Трагедія сталася минулого тижня. Коли дитину привезли в Болградську лікарню, вона була вже в стані біологічної смерті, реанімувати чи врятувати її було неможливо. В пресслужбі Болградської поліції підтвердили смерть дитини, сказавши, що ведеться слідство. Про це повідомляє Махала.

Відомо, що мати дитини стверджувала, що дівчинка ніби-то отруїлася рибою. Але цю рибу їли й інші члени родини, тому ці слова викликають сумніви. Бо за словами медиків, стан дитини був настільки важкий, що навряд чи вона щось їла взагалі. Навпаки, вона дуже страждала і батьки не могли це не помітити.

Про родину відомо мало. Вони – переселенці з Маріуполя. Спочатку жили в селі Табаки, а потім перебралися в село Кубей. Але на облік як ВПО в Кубеї ще не встали. Родина багатодітна, є діти з інвалідністю, тому батьки цікавилися можливістю інклюзивного навчання.

Офіційно про цей випадок на сайті поліції не повідомляється. Як заявили в Болградському відділі поки що вирішується чи буде ця справа внесена в Єдиний Реєстр досудових розслідувань.