На Одещині пройшли навчання ДСНС та лісової охорони

В Березівському районі днями пройшли масштабні навчання підрозділів ДСНС та лісової охорони. Про це повідомила місцева райдержадміністрація.

«Поблизу села Ревове Петровірівської територіальної громади пройшли масштабні навчання з питань реагування на пожежі у лісових господарствах з залученням оперативних служб. Навчання відкрив начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш», — ідеться у повідомленні РДА.

Результатами вишкілу стало відпрацювання спільних дій оперативно-рятувальних підрозділів ДСНС та охорони лісогосподарських підприємств з ліквідації лісових пожеж.

Також були удосконалені навички з гасіння пожеж серед особового складу залучених підрозділів, налагоджено взаємодію з оперативними службами швидкої медичної допомоги, поліцією, керівництвом громади та місцевими сільгоспвиробниками.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - v-odeskij-oblasti-rjatuvalnikam-i-gromadi-organizuvali-masshtabni-navchannja-9af6732.jpg

Варто зазначити, що за повідомленням центру безпеки громадян Авангардівської громади, рятувальники постійно приймають екскурсії учнів шкіл. Зокрема, 4 травня до Центру завітали учні Прилиманського ліцею.

Рятувальники показали підростаючому поколінню пожежний автомобіль, провели екскурсію по осередку безпеки, продемонстрували правильне користування пожежною трубою з другого на перший поверх для більш оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

Джерело