На Одещині викрили підпільний цех з виробництва “брендового” алкоголю

На Одещині зловмисники влаштували підпільний цех з виробництва алкоголю, а продавали його під виглядом відомої марки. Правоохоронці затримали спільників та вилучили продукцію на суму 1,7 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Група осіб на території Одеського регіону підпільно виробляла горілку, коньяк та віскі під виглядом відомих брендів. Для цього спільники спеціально обладнали нежитлове приміщення в Рені. Продукцію реалізовували через вебсайт і соціальну мережу Instagram по всій Україні, а товар відправляли поштою.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад півтори тисячі літрів спирту, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, грошові кошти. Лише під час відправлення на відділенні поштової служби було вилучено 1200 літрів спиртовмісних сумішей. Вартість вилученого товару становить 1,7 млн гривень, усе майно наразі арештували.

За незаконну діяльність, пов’язану з виготовленням та реалізацією фальсифікованого алкоголю, зловмисникам загрожує відповідальність за ч. ч. 1, 3 ст. 204 Кримінального кодексу України. Спільники можуть сісти за ґрати на строк до десяти років. 

Джерело