На півночі Одещини сталося подвійне вбивство

В Подільському районі, що на Одещині, знайшли тіла жінки 1986 р.н. та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями. Тіла виявили в будинку, в якому вони проживали, повідомляє пресслужба Нацполіції.

На місце події прибули керівництво слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські — кінологи, працівники Любашівської окружної прокуратури та інші оперативні служби. 

Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі. За інформацією джерел «Думської», за підозрою у скоєнні вбивства правоохоронці затримали 16-річного сина загиблої від першого шлюбу. У родині часто відбувалися сварки.

У день трагедії підліток напився, прийшов додому, де в нього стався черговий конфлікт із матір’ю, під час якого він схопив ніж і зарізав її, а потім і молодшу сестру, яка все це побачила.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Джерело