Наприкінці жовтня відбудеться Odessa Fashion Day

30 та 31 жовтня в Одесі відбудеться 24-й сезон Odessa Fashion Day. Тут пройдуть покази колекцій 18 дизайнерів з різних міст України., – інформує Культурометр.

Ідея 24-го сезону Odessa Fashion Day стосується такої близької, в той же час не завжди помітної теми для кожного з нас – відчуття свободи та бажання зірватися на волю.

На гостей проекту чекає два насичених дні показів та зустрічей з впливовими людьми фешн-індустрії. Вперше, головною локацією проекту стане територія професійної студії First Photostudio (вул. Чорноморського козацтва 119/4б).

Перший день проекту, 30 жовтня, розпочнеться із зустрічі-лекцією з Іриною Сидорук – співзасновницею першого українського Тренд-бюро WENS, fashion-дизайнера та ТВ-експерта в сфері моди і стилю. Поговоримо про персональний стиль, розберемося в трендах, дізнаємось як соціальні, культурні та політичні зміни можуть впливати на те, що ми носимо.

30 та 31 жовтня, глядачів прийматиме зал «Бруклін», де на головному подіумі свої колекції продемонструють дизайнери з різних куточків країни. Попередньо, з розкладом показів можна ознайомитись, перейшовши за посиланням //ofd.org.ua/program .