НАТО приглашает одесситов на свою образовательную программу. Подробности

ГО «Європейський Рух України», за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, оголошує про початок реалізації унікального проекту «Школа Євроатлантичної Солідарності».

Мета цього проекту – створення всеукраїнської мережі лідерів громадської думки задля підтримки євроатлантичного курсу України. Передбачається, що до неї увійдуть представники нової хвилі політиків, громадських діячів, ЗМІ і бізнесу.

Командою проекту на конкурсній основі буде відібрано 30 учасників, для яких протягом 2015-16 років буде організовано три триденні заходи  в різних регіонах України  – на Сході, Півдні і Заході.  

Протягом навчань учасники отримають знання та практичні навички з питань євроатлантичної інтеграції та можливостей їх застосування на національному та місцевому рівнях. В рамках проекту передбачається участь у якості спікерів та тренерів кращих вітчизняних та закордонних експертів з питань євроатлантичної інтеграції, іноземних та українських дипломатів, політиків, громадських діячів.

По завершенню навчальної програми в м. Києві запланована всеукраїнська Конференція, під час якої передбачається заснування універсальної Євроатлантичної платформи. Кращі випускники проекту матимуть можливість відвідати штаб-квартиру НАТО та окремі держави-члени НАТО.

До участі у проекті запрошуються громадяни України віком від 21 до 50 років, які досягли значних успіхів у політиці, громадській діяльності, журналістиці, бізнесі, юриспруденції та інших сферах.

При формуванні групи буде враховуватися гендерний фактор, рівномірне регіональне представництво та професійна належність. Водночас, внутрішньо переміщеним особам та представникам ЗМІ при підведенні підсумків конкурсу буде надаватися перевага.

Для того, щоб стати кандидатом до участі в проекті необхідно заповнити анкету http://goo.gl/forms/WIFWu2izmk до 22 листопада 2015 р.

Попередньо визначено, що перший етап проходитиме на Харківщині 11 – 13 грудня 2015 року.

Про результати відбору учасників буде повідомлено25 листопада 2015 року.

 
Організаційні питання:

Витрати (проживання, харчування, вартість лекцій та матеріалів), беруть на себе організатори.

Транспортні витрати – за рахунок учасників.

Реєстраційний внесок сплачується після відбору і становить 200 грн.

            Додаткову інформацію щодо проекту можна отримати на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/emu.ngo15/, написавши нам на електронну адресу – emu.ngo15@gmail.com,  або звернувшись за телефонами:

(097) 90 64 728 (Ілона Овчар)

(067) 11 18 866 (Максим Дацюк)

 

(050) 38 45 762 (Вадим Трюхан)