Одеса: адреси допомоги безхатченкам

В Одесі працює міський центр реінтеграції осіб без визначеного місця проживання. Заклад має два окремих філіали – для чоловіків та жінок.

«Центр може одночасно приймати до 174 осіб, але за поганих погодних умов є можливість розширити кількість ще на 30 койкомісць», – каже директор центру Олександр Лімзаєв.

У закладі люди без визначеного місця проживання можуть отримати ліжко, одяг, їжу та напої. Усі, хто приходять до центру отримують медичний огляд та, у разі потреби, доставляються до лікарень міста.

Підопічні центру готують собі обіди з продуктів, якими забезпечує заклад. Міська влада забезпечила заклад двома генераторами, резервом питної та технічної води, а також харчовими продуктами.

Шановні мешканці міста! Якщо ви зустріли безхатченка – запропонуйте звернутися до Одеського міського центру реінтеграції осіб без визначеного місця проживання, де бездомні можуть ночувати та отримувати різні соціальні послуги:

жіноче відділення за адресою: Балтська дорога, 2 (зуп. “Ярмаркова площа”), тел: 705 32 17 (цілодобово);

чоловіче відділення за адресою: вул. Ціолковського, 1 (зуп. “З-д Шустов”), тел.: 732 61 85 (цілодобово), 732 40 18 з 9:00 до 17:00.

ОдесаОфіційно