Одещина планує усувати пошкодження в енергетичних об’єктах власними силами

Одеський регіон наразі не планує звертатися за допомогою щодо усунення пошкоджень в енергетичних об’єктах.  Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Очільник Одеської ОВА зауважив, що наразі допомога з електропостачанням більше потрібна Харкову. Одещина справляться своїми силами.

“В Харкові саме транзитні станції розбито, де людям розподіляють електропостачання. І це є проблемою. Тому ми будемо поки що своїми силами”, — зазначив Олег Кіпер.

В ОВА додали, що на сьогодні генераторами забезпечені медичні установи, карети швидкої допомоги та центри зв’язку і теплопостачання. 

“Якийсь проміжок часу ми можемо працювати альтернативно, незалежно від того, чи є чи ні електропостачання. Звичайно, це не постійно. Ви розумієте, що це паливо, це підвіз, це інші питання. Але сьогодні критична інфраструктура забезпечена тим, що їм потрібно на якісь автономній період часу роботи”, — прокоментував Олег Кіпер.

Нагадаємо, що під час останніх обстрілів Одещини пошкодження зазнали цілі комплекси енергосистеми. В регіоні триває робота з відновлення цих об’єктів.

Джерело