Одеські спортсмени вибороли 5 медалей чемпіонату України з кульової стрільби

Спортсмени обласної ДЮСШ кульової стрільби завоювали 5 медалей в чемпіонаті України серед юніорів, який відбувся у Львові. Про це повідомили в пресслужбі відділення Національного олімпійського комітету в Одеській області.

Спортсмени Одещини завоювали 2 золоті, 1 срібну і 2 бронзові медалі. В командному заліку збірна Одеської області посіла 3 місце.

Кульова стрільба. Одеські спортсмени вибороли 5 медалей чемпіонату України

За даними НОК, чемпіоном України серед юніорів у стрільбі з пневматичної гвинтівки став 16-річний Іван Ткаленко. На 0,7 очка він випередив Данилу Гриника з Києва – 247,3 проти 246,6. У кваліфікації він став другим, набравши 621,1 очка.

Ще одну золоту медаль для Одеської області вибороли 15-річні Софія Михайлюк та Валерія Островська й 16-річна Крістіна Остапенко, набравши разом 1864,2 очка (622,5+618,8+622,9). В особистому турнірі Крістіна Остапенко завоювала срібну медаль. Бронзу отримала Софія Михайлюк.

У змішаній категорії у стрільбі з пневматичної гвинтівки бронзовими призерами стали Іван Ткаленко та Валерія Островська, повідомили в пресслужбі.

Джерело.