Одеські спортсмени завоювали 6 медалей на чемпіонаті України зі стендової стрільби

 Перший тур чемпіонату України проходив у Києві.

В активі спортсменів Центру олімпійської підготовки в Новій Долині 3 золоті, 2 срібні і 1 бронзову медалі на круглому стенді. В особистому турнірі переможницею стала Ірина МАЛОВІЧКО (тренер – Микола МІЛЬЧЕВ), срібло – у Вікторії НАУМЕНКО (тренери – Микола МІЛЬЧЕВ, Руслан РЕВЕНКО), а Іван ЛОІК – завоював бронзу.

В міксті першими стали Вікторія і Олексій НАУМЕНКО, а Ірина з Іваном ЛОІКОМ завоювали срібло. Переможцем серед юніорів став Іван РАГУЛЯ (тренер – Іван ЛОІК).

В особистому турнірі серед жінок Ірина МАЛОВІЧКО показала в кваліфікації 113/125 (24/25 – в останній серії). У фінальній частині Ірина набрала 53/60 і добилася впевненої перемоги.

UkrChamp Kiev 07

В чоловічому турнірі Іван ЛОІК, який поступився лідерам кваліфікації сім очок, у фіналі конкурував за срібло з Максимом Півнем з Києва, але все ж таки поступився.

UkrChamp Kiev 07

В міксті сімейний дует Вікторії і Олексія НАУМЕНКО набрав 130 очок за підсумком 3-х серій (63 і 67 відповідно). 125 – в активі Ірини МАЛОВІЧКО і Івана ЛОІКА.

У змаганнях серед юніорів Іван РАГУЛЯ вже в кваліфікації зробив серйозну заявку на перемогу (113 проти 106 у Єгора Склярця з Чернігову) і у фінальній частині зберіг перевагу, показавши 52/60. Павло КУЗЬМЕНКО цього разу посів лише 7-е місце.

UkrChamp Kiev 07

Щодо наступних стартів, з 19 по 29 квітня в Досі відбудеться олімпійський кваліфікаційний турнір, в якому візьмуть участь Ірина МАЛОВІЧКО і Микола МІЛЬЧЕВ.

Пресслужба відділення НОК України в Одеській області