Одеський музей західного та східного мистецтва розпочав підготовку до реставраційних робіт

Одеський музей західного та східного мистецтва готується до «Великої реставрації». Її профінансують із державного бюджету за президентською програмою «Велике будівництво». Про це повідомили на офіційній сторінці WEartMuseum в Instagram, передає Українська Служба Інформації.

Попри всі незгоди та труднощі, спричинені російською ордою, зазначили співробітники закладу, Одеський музей західного та східного мистецтва розпочав підготовку до реставраційних робіт у рамках президентської програми.

Саме так, ми, українці, настільки круті, що під пильним цілодобовим захистом ЗСУ, з вашою підтримкою та допомогою не тільки переможемо ворога, а ще й зробимо це красиво: з оновленнями та реставрацією улюбленого музею, – зазначили в музеї.

Допомогти у підготовці до відновлення може кожен бажаючий. Наразі закладу не вистачає звичайних картонних коробок, щоб спакувати книжки музейної бібліотеки та документи.

Нам постійно приходить дуже багато повідомлень від вас з бажанням якось допомогти та посприяти музею. Отож, якщо хочете прийняти участь та зробити свій невеличкий внесок у цю подію, ми будемо дуже вдячні за звичайні картонні коробки (розмір не має значення), – зазначили в WEartMuseum.