Одеський нейрохірург провів операцію, яка повернула військовому можливість ходити

Юрій Гафийчук провів вдалу операцію по встановленню системи для транспедикулярної фіксації хребта NX. Про це розповів одеський волонтер Андрій Танцюра.

Нейрохірург Юрій Гафийчук повернув здатність жити повноцінним життям військовослужбовцю Миколаю з Рівненської області. У хлопця була дуже тяжка травма – закритий компресійно- уламковий перелом хребця з вираженим больовим синдромом. Щоб врятувати Миколая, була проведена операція по встановленню системи для транспедикулярної фіксації хребта NX. Операція пройшла успішно.

Одеський нейрохірург повернув військовому здатність ходити — УСІ Online

Прогнози позитивні. Вже за тиждень Микола був виписаний з лікарні. Зараз він у відпустці, а через місяць повинен повернутися у частину з обмеженнями в фізичному навантаженні. Дуже сподіваюсь, що період відновлення пройде без ускладнень.

Хочу подякувати KTL Ukraine – логістична компанія в особі Andrey Kuzmin за допомогу в сплаті за витратні матеріали для операції на суму 49 325 гривень, – розповів волонтер.

В перші місяці війни одеський нейрохірург Юрій Гафийчук знаходився на Донеччині, де рятував наших хлопців. Зараз він лікує військових в Одесі.

Джерело