Одеський тероборонівець вдруге збив ворожу ракету

Ввечері 21 березня військовослужбовець 122 бригади територіальної оборони ЗСУ Володимир Раснюк під час ворожої ракетної атаки по Одещині збив ракету.

Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today» з посиланням на 122 бригаду тероборони. На рахунку Володимира Раснюка з позивним «Шеф» це вже друга збита ракета з кулемета ДШК.

Нагадаємо, 23 листопада, під час масованого обстрілу України, стрільці-зенітники роти вогневої підтримки 185-го окремого батальйону 122 бригади територіальної оборони в небі над Одеською областю збили російську ракету С-300 з крупнокаліберного кулемету ДШКМ.

Тоді ракету збили Володимир Раснюк та другий номер розрахунку Олександр Загородній. Обидва – мешканці Одеської області. Володимир до війни працював машиністом-інструктором локомотивних бригад на Одеській залізниці, а Олександр – в порту електрогазозварювальником.

Восени Володимир Раснюк зазначав, що завдяки командирам частини, комбату та ротному, які надавали змогу вчитися, здобув для себе нову професію «стрілець-зенітник». Як повідомляють у бригаді, Володимир отримав нагородний знак «Щит Сил територіальної оборони ЗСУ».

«Як і в перше, військовослужбовець сором’язливо каже, що то лише вдача, але ми пам’ятаємо, що Володимир мисливець, та полювання для нього це звичне діло, хіба що здобич більш небезпечна, та несе з собою смерть та руйнування», – зазначають у підрозділі.