Одеським ветеранам допоможуть адаптуватися до цивільного життя

З минулого року в Одесі відкрито Комунальну установу «Сервісний офіс «Хаб Ветеран». Це простір для українських військових, де вони можуть отримати весь комплекс соціальних послуг, юридичний захист, а також консультації та поради фахівців щодо лікування, реабілітації, працевлаштування, відкриття власного бізнесу, психологічної допомоги тощо.  Про це повідомляє сайт Одеської міської ради.

Директор сервісного офісу «Хаб Ветеран» Олександр Коровай нещодавно вчергове зустрівся з військовослужбовцями, які проходять реабілітацію після поранення або контузії в нашому місті. Під час зустрічі військовим були надані рекомендації, які допоможуть якнайшвидше адаптуватися до цивільного життя.

«Хаб Ветеран» працює за принципом “рівний-рівному” та став важливим місцем, де можуть отримати всю інформацію щодо гарантованих державою допомоги та підтримки як ветерани, так і члени їхніх родин.

Фронт-офіс цього центру об’єднав професійну команду юристів, працівників комунальної установи, адміністраторів Центру надання адміністративних послуг, представників Департаменту праці та соціальної політики та Пенсійного фонду України.

КУ «Сервісний офіс «Хаб Ветеран» розташований за адресою: вул. Косовська, 2Д, у приміщенні Центру інтегрованих адміністративних послуг.