Під час атаки на Одесу росіяни знову застосували тактику подвійного удару

25 березня під час обстрілу Одеси російські війська використали тактику подвійного удару, яку вони застосовували неодноразово, повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Як передав її слова з телемарафону кореспондент “Інформеру”, спочатку вразила одна ракета, а через декілька хвилин, враховуючи прибуття оперативних служб, наступна.

“Таку тактику ворог обирає у відповідь на те, що не має переваг вздовж лінії бойового зіткнення”, – констатувала Гуменюк.

Вона також підкреслила, що ситуація залишається дуже напруженою.

“Оскільки і вздовж лінії бойового зіткнення, ворог тероризує, і намагається зачіпляти більш глибокі тили. Зокрема, вчорашній удар по Одеській області”, – зазначила спікер

Гуменюк зазначила, що 25 березня ракети РФ вразили саме в Одесу, влучивши в рекреаційну зону, що призвело до пошкодження будинків у навколишньому районі та розбиття вікон.

“Є постраждалі люди, за допомогою звернулись що найменше 9 людей, у когось реакція на стрес, у когось поранення від уламків, осколків, бо дуже багато скла летіло”, – додала вона.