Працівники одеського водоканалу стали донорами крові

Співробітники підприємства вже не вперше стають донорами крові для важкохворих людей, постраждалих у ДТП та військових. Однак тепер їм не потрібно витрачати час на пошуки місця для здачі крові. Про це повідомляє пресслужба одеської філії «Інфоксводоканалу».

Більше 130 співробітників підприємства вже стали донорами крові. Наразі необхідні всі групи, зокрема поширені. Тимчасовий донорський пункт в будівлі управління підприємства влаштували медики обласної станції переливання крові.

Возможно, это изображение 2 человека

Комунальники – представники однієї з найбільш мирних професій. Наша місія — забезпечувати одеситів чистою водою. Але сьогодні наші колеги з сусідніх регіонів змушені виходити на роботу в бронежилетах. Разом з тим, 67 працівників нашого підприємства зі зброєю в руках сьогодні захищають нашу Батьківщину від ворога. Тому ми не могли не скористатися нагодою віддячити нашим військовим та колегам за можливість працювати у тиловому місті. Адже знаємо, що здана кров, в тому числі, буде використана на потреби військових, – зазначили на підприємстві.

Такий захід на території «Інфоксводоканалу»проведено вперше, але працівники водоканалу мають намір продовжувати цю ініціативу.