Представники Женевського центру гуманітарного діалогу обговорили питання допомоги Одещині

Представники Женевського центру гуманітарного діалогу обговорили з першим заступником голови Одеської облради питання допомоги нашому регіону в зимовий період. Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної ради.

В повідомленні облради сказано:

Перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський провів зустріч з представниками Женевського центру гуманітарного діалогу (Centre for Humanitarian Dialogue) — регіональним менеджером організації по Україні Софією Пугслі, Станіславом Середою та Михайлом Немирею.

Дана організація зі штаб-квартирою у Швейцарії працює з 1999 року та допомагає жителям країн, що постраждали від війни. Під час зустрічі було обговорено посилення роботи в гуманітарному напрямку для громад Одещини, а також допомогу об’єктам життєдіяльності області в зимовий період.

«Це вже наша друга зустріч з Женевським центром гуманітарного діалогу з початку повномасштабної війни. Обговорили питання роботи в напрямку посилення гуманітарної підтримки громад Одещини, допомогу об’єктам життєдіяльності області в зимовий період та перспективи роботи зернового коридору під час війни в портах нашої області. Дякую пані Софії Пугслі та українській команді Центру за підтримку нашої країни в цей непростий час», — зазначив Олег Радковський.

Джерело