Придбати календар “Захисниці півдня” – допомогти військовим

В Медіа центрі Одеса відбувся благодійний захід на підтримку підрозділу Сил оборони півдня України з підготовки спайперів.

Наприкінці минулого року у групи ентузіастів з органів місцевого самоврядування, благодійного фонду «Шлях до дому» та дівчат-військовослужбовиць виникла ідея створити цікавий емоційний проєкт, аби в умовах війни нагадати жінкам в Силах оборони їхню чарівність і мирне життя.

Оперативно зібравши представниць самих різних напрямків і структур зі складу Сил оборони півдня, організатори влаштували фотосесію, а потім створили календар на новий 2024 рік із назвою, що містить силу і красу – «Захисниці півдня».

Проєкт виявився насичений, емоційний і сповнений надзвичайною енергетикою. Пізніше у дівчат-учасниць виникла задумка перетворити поширення цього поліграфічного продукту на благодійну акцію.

На благодійний аукціон запросили всіх охочих. Дівчата з фонду «Шлях до дому» влаштували затишну доброзичливу атмосферу і розгорнуту презентацію календаря. Тираж його обмежений, отже придбати можна тільки за донат на підтримку підрозділу підготовки снайперів.
Лотами благодійного аукціону стали календар з автографом командувача військ оперативного командування «Південь» генерал-майора Андрія Ковальчука і марки із зображенням шевронів підрозділів південного регіону. А в процесі заходу всі бажаючі могли долучитися до створення ексклюзивної картини, яка також стала лотом для донатів.

Також присутні охоче придбали за донати примірники календарів, де безпосередні учасниці проєкту могли залишити власні автографи і підвищити їх ексклюзивність.

Ось такий простий і легкий за задумом, але творчий і сповнений позитивом проєкт став основою для збору коштів на підтримку снайперів.

Запрошуємо всіх до унікальної можливості придбати календар , задонативши на підтримку бойового підрозділу:
Одержувач: ОБФ Шлях до дому, БО
Розрахунковий рахунок: UA433052990000026005024912934
ЄДРПОУ: 25042130

Сили оборони півдня України