Росія воює з жінками та дітьми

Внаслідок терористичного акту, який росія здійснила в Одесі, загинула 31-річна Анна Гайдаржи та її 4-місячний син Тимофій. Родина проживала в будинку, який вночі атакував російський дрон-камікадзе.

Мати з малечою була в кімнаті, яка зруйнувалася під завалами. Батько та старша донька були в сусідній кімнаті, яка вціліла. Анна – дочка пастора Одеської Пересипської церкви євангельських християн-баптистів. Як повідомили знайомі родини – загибла мати в обіймах тримала немовля.

На місці кривавого теракту росії проти мирних мешканців Одеси продовжуються рятвально-пошукові роботи. Станом на 11:00 3 березня під завалами знайшли ще одну жінку з немовлям.

Як повідомили в Одеській мерії, мама намагалася закрити собою свою 8-місячну дитину. Їх знайшли у міцних обіймах… Вона намагалася вберегти її будь-якою ціною але марно. Ще два життя забрали російські терористи. Кількість жертв теракту зросла до 10 осіб, з яких троє – діти.

В епіцентрі кривавого теракту росії проти мирних мешканців Одеси опинилася також родина з маленькою дитиною – їх квартира повністю зруйнована російським ударним дроном типу “шахед”.

Їх родичі повідомили у соцмережах, що 3-річний Марк загинув – його тіло дістали з-під завалів одним з перших. Батько Віталій також загинув під завалами. Мати змогла вижити – вона отримала численні травми і медики в лікарні зробили декілька операцій. Її стан важкий, але стабільний.

Джерело