Скандальну секс-парочку судили в Одесі за групове хуліганство

Суд в Одесі засудив чоловіка та жінку, які займалися сексом на міському пляжі до 1 року 6 місяців позбавлення волі та одного року відповідно. У вироку суду зазначається, що чоловік є громадянином   Республіки Білорусь.  

“11 червня 2022 року, приблизно 11:00 год., чоловік та жінка прибули у громадське місце на територію закладу відпочинку “PublicBeachClub” який розташований на набережній 12-ої станції Великого фонтану, між 7-м та 8-м траверсами, та перебуваючи у відкритому бунгало №2 у жінки виник умисел, направлений на хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. Цей умисел вона реалізувала”, – зазначається у вироку.

Втім суд звільнив чоловіка та жінку від відбування покарання строком на один рік, протягом якого вони повинні періодично відзначатись в органах пробації, не залишати Україну, а також повідомляти про зміну місця проживання, роботи чи навчання. 

Зазначимо, що у червні Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід відносно підозрюваних у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом.

Поліція оголосила любителям інтиму підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (“Хуліганство”). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що парочці видали повістки до військкомату.

Джерело.