Сьогодні та завтра в Одесі відбудеться прем’єра рок-опери

Одеський академічний театр музичної комедії ім. Михайла Водяного підготував прем’єру рок-опери “Ісус Христос — суперзірка”. В Одесі вона відбудеться вперше з офіційного погодження правовласника та автора слів і музики Ендрю Ллойд Веббера.

Рок-опера “Ісус Христос – суперзірка” описує біблійні події, а саме останній тиждень життя Ісуса Христа в сучасній інтерпретації. Вона звучатиме мовою оригіналу — англійською. Цей факт дирекція театру музичної комедії імені Михайла Водяного називає головною особливістю майбутньої прем’єри. Для більшого розуміння вистави на допомогу глядачеві прийде синхронне титрування українською.

“Ми вперше працюємо англійською, для нас це знакова подія. Ми освоюємо нові горизонти і для нас це великий крок. Це така популярна, така знакова рок-опера: вона йде багато років на Бродвеї, багато років вона йшла на Вест-Енді в Великій Британії, тому це дуже відповідально”, — зазначила Олена Редько.

У театрі зазначають, що війна внесла свої корективи в підготовку до прем’єри. В лавах ЗСУ зараз знаходяться два хористи, та один вокаліст.

Прем’єра вистави “Ісус Христос – суперзірка” відбудеться в Одеському театрі музичної комедії 10 та 11 лютого.

Джерело