Спільний проєкт Норвегії та України допоможе адаптації учасників АТО/ООС

В Одесі у межах міжнародного проєкту «Норвегія – Україна» з соціальної адаптації учасників АТО/ООС, ветеранів Збройних Сил України, правоохоронних органів та членів їхніх сімей на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського проводиться набір на безкоштовні курси «Менеджмент підприємницької діяльності». Про це пише АрміяІнфо.

Програма курсу «Менеджмент підприємницької діяльності» розроблена сумісно з Норвезьким Університетом NORD і Університетом Ушинського. Вона передбачає 500 годин теоретичних та практичних занять (3 місяці підготовки). Набір групи – грудень, січень. Після завершення випускники отримують наступні документи: міжнародний сертифікат, диплом Університету NORD, свідоцтво Міністерства освіти і науки України.

Для учасників АТО/ООС Одещини розпочався набір на безкоштовний курс «Менеджмент підприємницької діяльності»

Професійна перепідготовка ветеранів російсько-української війни проводиться у межах проєкту «Норвегія – Україна» з вересня 2014 року. За цей час пройшли перепідготовку 860 осіб. У грудні 2019 року дорадчою групою з міжнародної безпеки Центру демократичного контролю за збройними силами (Швейцарія) проводився аудит проєкту «Норвегія – Україна», який підтвердив якість та ефективність програми та його відповідність європейським стандартам.

Прийом документів відбувається за адресою: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 26 каб. 27, телефони для довідок: (048) 726-11-44, (048) 787-73-06, 098-247-94-89. Додаткову інформацію можна отримати на сторінці сайта Університету Ушинського: https://pdpu.edu.ua/pro-proiekt-ukr-nord/

У зв’язку з епідеміологічною обстановкою можлива дистанційна форма навчання.