Сутичка між ТЦК, військовим і медиками на Одещині: що кажуть у ТЦК

У Болградській центральній лікарні на Одещині відбулася сутичка між працівником районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) та співробітником з роти охорони, а також медичним персоналом. У зв’язку з агресивною поведінкою військового була викликана поліція.

Зазначено, що начальник Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розпочав службове розслідування щодо порушення військовим громадського порядку та його неетичної поведінки стосовно інших громадян. Проводяться розслідування всіх обставин події.

“За результатами службового розслідування винні будуть встановлені й притягнуті до відповідальності. Командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеня провини кожного учасника інциденту”, — йдеться у повідомленні.

Напередодні, 11 квітня, у виданні “Бессарабія Інформ” була оприлюднена історія про військовослужбовця місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який звернувся до психіатра.

У публікації зазначалося, що під час розмови з присутністю ще однієї лікарки та медсестри чоловік став дратівливим та витягнув зброю. Він не дозволяв нікому виходити з приміщення, проте медсестрі вдалося вийти й зателефонувати до поліції.

Джерело