Труханов незадоволений діями ДТЕК

Мер Одеси Генадій Труханов записав відеозвернення до мешканців міста, в якому розповів про ситуацію зі світлом, водою та теплом. Він заявив, що забезпечення населення комунальними послугами напряму залежить від наявності електроенергії та висловив невдоволення діями ДТЕК.

“Жодного разу ми не отримали від них графіки відключень світла. Незалежно від обставин такі графіки мають бути узгоджені з містом, щоб люди могли планувати свій час, готувати їжу або зарядити гаджети. А бізнес, у свою чергу, міг працювати та підтримувати економіку держави.

Ми запропонували ДТЕК залучити під час відновлювальних робіт наші комунальні бригади, ідеться про вісім бригад з автотехнікою, але досі не отримали жодної реакції. Постає питання, якщо не вистачає робочих рук, чому не скористатися нашою допомогою? Саме тому я попросив порушити цю тему на засіданні обласної комісії”, – сказав Труханов.
 
Через нестабільність електрики, 17 котелень у місті підключили до генераторів. Зараз вони забезпечують теплом 90 тис. жителів міста.